Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dova trummor och svett

Dova trummor och svett.

Jag slits in och ut ur min kropp.

Blek som döden.

Och med en doft som avslöjar allt.

Illamående upp i halsen.

Era blickar träffar en vägg.

Jag skrämmer er.

Med mina ihåliga leenden.






Övriga genrer av A.F.M
Läst 280 gånger
Publicerad 2016-09-08 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.F.M