Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns ingen hand som håller allt samman

Jag är tyngd av min otillräcklighet.

Jag är märkt av odödliga tankar.

Mitt förstånd når inte långt.

Mina känslor är tysta skrik.

Det finns ingen hand som håller allt samman.

Universum är så avväpnande stort och kallt.

Jag är inte vilse, för jag har ingen riktning.

Jag är den apatiska sanden i ett timglas.




Övriga genrer av A.F.M
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-06 22:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det här är finfin poesi!
2016-11-06
  > Nästa text
< Föregående

A.F.M