Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett tomt skepp

Ett tomt skepp.

En vind som viner.

Ett korsdrag som blir andetag.

En cirkel av döende suckar.

Något som flyter.

Något som finns.

På väg endast mot framtiden.

Lika hemlös i alla riktningar.








Övriga genrer av A.F.M
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-10 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.F.M