Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är det på gång på gången...

Det finns någon som
följer en vartän man går
ingen väg tycks för den
vara för svår.

Det syns inte utanför
men innanför det känns som
en varm pust, så man ger
ju inte upp för man får bara mer
ork och helt oväntat förvandlas
allt som måste göras till god lust.

Allt det svåra försvinner och man
farhågorna övervinner när den
goda värmen sprids i ens kropp
och man tänker här skall
det då aldrig ges upp
när man fått och känt ett så´nt
livsvärmande närmande hopp
som får ens tankar och steg
att bli som ett glatt dansande par
i livets rockande galopp!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-17 13:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Yes very goood!
2013-02-17

  Daniel_78 VIP
det låter ju riktigt livsgivande
2013-02-17

  Ezmeralda VIP
Fint, vi är helt överens om det här Ewa.
2013-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt