Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förr

Förr när vi var små, varför var allt bättre då?
För vi hade varandra, vi hade alltid tid.

Många är borta nu som hörde till oss.
Många berättelser och upplevelser tog de med sig.

Ta hand om varandra sa min föräldrar.
Men så blev det inte av olika anledningar.

Är det bättre att inte tro något alls, kanske?
För det blir ändå sällan som vi tror.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-17 13:26



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja det var väl ett
lungare tempo förr
inte så mycket som
skulle hållas igång
på arbete som på fritiden.
Nu roas folket av radio, TV,
dataspel och på olika sajter.
Förr roade folk sig själva
och varandra möttes såg
då om hjälp behövdes...
2013-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP