Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla vet.. men


Hur gör man sig förstådd?

Du talar, argumenterar, diskuterar.Du förklarar dig i klara termer.
Du analyserar och klarlägger och är ganska nöjd med dig själv, när du tar om
argumenten från början, och belyser dem ur en annan synvinkel. Det går in.

Men minns du, när din hand tryckte din flickas hand ochden sade:"jag älskar dig."
Och hon mumlade:"jag dig också ."
Grammatiskt inte så riktigt.... men oh så riktigt!!

Det var då, du gjorde dig förstådd. Och blev förstådd.

Har du glömt det? Det får du inte.
UE.




Prosa av Ulf Ekeram
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-17 21:56

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram