Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

enkelhetens djupa fara





varför reste vi ingenstans


Kniv skär furubord i två om
mod får tand

du ser inte min ilskas fors
hur den tömt och tömt
vår grannes pool

hur viljan ligger raklång i
en dux

Jag tänker aldrig köpa
Bamsesoffa och placera den
i Svenssonvilla

hon mådde plötsligt illa

någon lägger ut festen på
Facebook

gifter sig med dimma

byter åsikter

trär livet runt en plåga


det finns folk till allt är
ord till för de rådvilla

Nu ska inte börja springas


Här ska promeneras i valfri
takt


lyssnas på vindens kraft









Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-18 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP