Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan arbete


En dag att avsky

är en dag att slåss mot

redan att tänka på bilfärden
gav repets snara sin storhet

nej jag är inte depressiv
vem vill inte ta livet av sig


om man tvingas bo i Järna

men du bor ju inte där?

jag lever inte sant. Guden gav
mig chans




Fri vers (Modernistisk dikt) av smultronbergen VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-18 06:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP