Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden: Jenny Nyström - Gladiatorvagn 1888


På Gott och Ont Betyder Ingenting [love trumps hate]

~*~


Ont skall med ont förgås

Gott ska med gott uppnås

jag höll världsklass på trummor men vad betyder det då 90-talet inte var av världsklass

alkohol är till för de som inte använder hjärnan

här kommer det nya året med alkoholfri sparkling cider


nu gäller det för alla att hålla miljöklass, tänk på det, det enda någon behöver tänka på, allt annat kommer av naturen

så som de sa på mitt barndoms 70-tal, sluta att skräpa ner i den

Ont skall med ont förgås

Gott ska med gott uppnås

L Patrik W Johansson 31 Dec 2012 - 1 Jan 2013

 




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 563 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-18 10:39



Bookmark and Share


  genni VIP
Jag kan bara hålla med dig!

2013-02-18

  Bibbi VIP
Gillar Dina tankar.
2013-02-18
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP