Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apropå städning

 

 

 

Jag har städat hela mitt liv

från lekstugan till nu

Allt från dammråttor

till relationer

Mestadels pedantiskt

men stundom slarvigt

Jag vet att allt kan

lösas med lite

VIM och skurtrasor

därtill en hink med

jävlar-anamma

Mirakulöst försvinner

alla fläckar

 

Tills idag

då jag kom på

att det enda

jag städat sista tiden

är mina tankar

och till det

finns inga

medel

som

tar bort

fläckarna

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Nina.H
Läst 391 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-02-18 10:57



Bookmark and Share


  thegreatnausea
"Allt från dammråttor till relationer". Mycket talande!
2013-03-06

  Amanda Lantz
Helt rätt. Ibland önskar man att det fanns det...
Fint skrivet, som alltid!
2013-02-20

  Tino
Klok!
Igenkännande
2013-02-18

  Tino
Klock!
Igenkännande
2013-02-18

  Chawa VIP
Denna var bra! Så talande, ja - när det kommer till sina egna tankar kan det ta tid hur man än gnor...
2013-02-18

    ej medlem längre
Berörande läsning ...

Tycker om ärligheten i denna
två sidor sett
2013-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Nina.H
Nina.H