Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min gåva

 

 

 

 

 

min gåva är ej pengar

ej heller silver eller guld

ni får av mig något mer

värdefullare än så

 

 

ni får mitt hjärta fyllt av kärlek

som räcker för evigt

 

 

ni får min visdom

ur en brunn som aldrig sinar

 

 

ni får mina händers trygga

kupande himlavalv

 

 

ni får min måne

som lyser upp stjärnlösa nätter

 

 

ni får mina vingar

så ni för alltid kan sväva i frihet

 

 

det får Ni

 

 

mina

kära

 

barn

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Nina.H
Läst 421 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-02-18 11:42



Bookmark and Share


  Mike
Otroligt vackert och välskrivet. Underbar läsning.
2013-03-24

  Gunilla Wahlsten
Så klokt och vackert.
2013-02-24

  Schizooliza
Vackert, berörande och klockrent och jag känner min mammas andes tacksamhet att du här skriver de ord mamma aldrig han säga fast hon gav mig samma gåva. Värme. Tack!
2013-02-21

  Isabelle J
Älskar dig mamma, tack för att du finns!<3
Shit.. du kan verkligen det här med att skriva..
Alla texter är hur bra som helst, du kan det mesta du.
Duktig mamma man har då ! :)<3
2013-02-20

    lenakarin
Mycket fint tänkt o skrivet.
2013-02-18

  Tino
Vad fint, under bar läsning.
Lyckliga barn!
2013-02-18

  Chawa VIP
Vackert berörande....tycker om! Det bästa till barnen!
2013-02-18

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vilken underbar gåva! Det är det bästa som du kan ge! Hela dig!
2013-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Nina.H
Nina.H