Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri trippel tanka


Snö

 

Kan inte annat

än att oupphörligen

falla hjälplöst ner

 

Molnen håller den inte

till skydd mot undergången

 

 

Inte kunde hon

bättre än den vita snön

spjärna mot ödet

 

när hon obönhörligt föll

mot den mörka kärleken

 

 

Smältvatten porlar

Underjordiska källor

samlar dess styrka

 

Droppen urholkar stenen

Maskros besegrar asfalt

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Solitaire VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-18 12:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det var vackert .
2013-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP