Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En papperslapp

 

 

 

 

 

 

ett papper

du höll

i dina händer

 

 

ett tal

ditt löfte

att hålla

 

 

var det skrivet

till oss

för fortsatt lycka

 

 

eller

 

 

var det skrivet

till alla

som avsked

 

 

ett papper

viktiga ord

 

 

aldrig upplästa

aldrig synliga

 

 

försvunna

förgångna

 

 

för evigt

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Nina.H
Läst 402 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-18 12:33



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Åh detta ger mig knip i hjärtat...så väl är sorgen fångad - så långt borta är alla svar... All smärta närvarande i nertecknade ord...
2013-02-18

  Tino
Riktigt märkligt!
Var det meningen?
Vi får kanske aldrig veta, kanske finner vi lappen.
Du fångar ödet och beskriver
hur pass mycket ett linrelevant val kan betyda i efterhand.

2013-02-18

    ej medlem längre
Tragedy is your Name.
2013-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Nina.H
Nina.H