Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckel

 

 

 

 

 

om jag bara

haft en nyckel

till ditt inre

 

 

öppnat och

fått en glimt

 

 

vad hade jag fått se?

 

 

ljus

glädje

värme

 

 

eller

 

 

mörker

vemod

kyla

 

 

men du hade låst

 

 

ingen visste

ingen såg

 

 

bara

 

Du

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Nina.H
Läst 459 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-02-18 12:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här texten gillade jag skarpt, den har en vemodig och vacker ton som jag tycker om..
2013-03-04

  Lars Hedlin
KAn känna det inom....
2013-02-28

  Bo Himmelsbåge
Mycket fin o tänkvärd dikt! Men dikter är väl ganska bra nycklar, eller hur!
2013-02-23

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Sorgligt...smärtsamt...fint skrivet
2013-02-19

  bittemi VIP
Bra skrivet. Texten berör, känner ensamheten
2013-02-19

  Angel of love
Berör och man känner sorgen...
2013-02-19

  Chawa VIP
Mycket starkt berörande...
2013-02-18

  Tino
känslig text, sorg
2013-02-18

    ej medlem längre
berör..
2013-02-18

    ej medlem längre
och varför?

varför vågar vi så sällan


- öppna?
2013-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Nina.H
Nina.H