Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i allt av skillnader



ensamhetens gråt innesluter
från den stora tystnaden
hörs ett svagt flämtande

andetag från det förgångna
leenden som dröjde sig kvar
ändå, in i det sista

kvar är endast ekot
av lyckorus

i allt av skillnader görs den största
då vi inser att allt är borta






Fri vers av sunnanvind
Läst 278 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-02-18 14:30



Bookmark and Share


  Ole Sunnerfjell
Så kan det vara. Vi bär det i det undermedvetna och som från klar himmel kan det komma till ytan igen i verklighet ur en dröm till en längtan.
2013-02-22

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av denna berörande text!
2013-02-22

    JJ VIP
En bortvänd ensamhet i en ödslighet som egentligen inte går att ignorera.
Ändå gör vi det.
Fin dikt! Mvh. JJ.
2013-02-22

  Blåbäret
riktigt fint
ett eko som ljuder oavbrutet i varierad styrka, dock ständigt närvarande
2013-02-19

  R Werner
Oj, den här hade jag kunnat skriva under på varje ord. Du formulerar dig på ett sätt som jag gillar att läsa. Baseras starkt på minnen som ekar kvar, saknaden känns stor.
2013-02-19

  anits VIP
Berörande och mycket tänkvärt skaldat
2013-02-19

  Lars Hedlin
Mycket bra skaldat!
2013-02-18
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind