Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mögelfria osten



Där igen. I det ljusblå. I den
trevande tankens beslut inför
dagen. Hur många minuter kan
en människa skjuta på. Innan tåg
går?

Det krävs två timmar till. Den lilla
självförstörande människan.

Hon är mitt jag. Mitt i det vi döpt
till vuxenhet. Hon var den sortens
ost som krävde lagring. Men daglig.

I det blå. En själ likt mögel.




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-02-19 07:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
uppskjutarsjukan, viljan, mögelost
koncentrerat. 'igen' så tidigt visar något slags destruktiv dimension
bra.

2013-02-19

  Jordgubbsodlare
Jag tänker havet - sval sand mot solvarm hud. Ljuset och perspektivet, doften av tång och sololja. Kaffe och kanelsnäckor, det introspektiva, det blå. Kanske tågräls i det grå, något som kontemplerar? Eller den vardagliga besvikelsen?
2013-02-19

  Stefan Albrektsson
Frihetsbehov, frihetslängtan - det dagliga behovet att få resa fritt i det ljusblå, en själ som behöver luftas för att det skall växa inuti!! Aj, aj, aj, jag gillar denna text!!
2013-02-19
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP