Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parissjälar

Vid två stolpar

i en park vid landet luft
med skrovlig pricktät röst

min törst! min törst

Visst hörde jag. Vi. Men jag.
Så förälskat omkullvält mot
din ljusgröna Kashmir. Världen
doft, på sin höjd
sfär.

Du bad mig köpa nylon med band
Ditt främsta objektiv.

Älskade i bil. Red mig genom
gatorna med plank. Älskade
blankt kryssandes mellan
tiggares livlösa sken


Kärlek likt egoism i knän


Min värld. Vår Världsdel.


be mig aldrig kliva av





Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-19 13:46



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Läser om och läser om och läser om. Ett kaleidoskop! Gåtfullt men en njutning att se på... :)
2013-02-19

    ej medlem längre
erotiskt friluftsliv. självkontroll. intressant och hett.

2013-02-19
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP