Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En icke troende

Måste vara lättare att säga adjö
och vara kristen inför sin Herre.
Måste vara lättare att en gång dö
kan ju knappast bli värre.

Jag är ju som de flesta är
icke stark i våran tro.
En icke troende resenär
som vill ha mera ro.

Hur skall vi få ro i vår själ
när vi inför döden stå.
Vi får säga farväl
med döden tätt inpå.




Fri vers av clo
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-19 15:45



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Rim och reson
ord och inga visor
2013-02-19

    ej medlem längre
Det står i Bibeln:Tro på Jesus så blir du frälst=räddad
2013-02-19
  > Nästa text
< Föregående

clo