Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppsala till LA

jag sprang ifrån mig själv
från Södertälje till Salem
Huddinge till Boden
Uppsala till Los Angeles
det kanske inte är sant hela vägen
men det är fan inte långt ifrån

det var format som stjärnor
vackra brandgula stjärnor
det var ett enormt avstånd
jag skulle aldrig klarat det själv
när man lever i en slags förnekelse
en tät liten bubbla
livet hinner ifatt
det spricker värre än glas

mitt i alla höstlöv brinner ett hjärta
det brinner för att förstöra
alla dessa starka band
mellan bröder och mödrar
en efter en testas till max
hjärtan beväpna er
sommaren är definitivt slut

Uppsala till Los Angeles
en resa värd att beundra
resan då jag hittade tillbaks till mig själv




Fri vers (Fri form) av Mike
Läst 307 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-02-19 16:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra tempo- en hel livsresa komprimerat i en roadtrip! Tänker på slutsången i filmen Cars/Bilar (familjefilm- vet inte om den e bekant)- sometimes when you lose your way...//...thats when you find yourself.
Härligt om det är så. En väg av hopp, en väg att finna det du söker på- kör vidare o se efter!
2013-03-24

  Nina.H
En livsresa som ibland är nödvändig..bra skrivet!
2013-03-24

    JO:82
Nice läsning..

De två första raderna i varje stycke har ett djup som fångar mottagaren att vilja läsa vidare

Sista raden är slående ;-)))) bravo
2013-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike