Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är Hon som hyllas. Hon som sörjes


Hyllning; tvättad av sorg.

Hon var så fin, så skör, så skir- och stark.
Kunde stå barfota på en fot på kafébordet
och sjunga "St.Louis blues" i skymningen,
om jag bad henne göra det.
Jag kunde stå på en hand och sjunga
" AIn´T missbehavin" med fötterna i takt,
om hon bad mig göra det.

Men vi bad aldrig varandra göra detta;
Vi höll i varandras händer över bordet
Såg en bit av evigheten fladdra förbi
och vi var så glada, lyckliga,
så det kan du inte tro! UE.




Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 289 gånger
Publicerad 2013-02-19 20:01

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram