Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inbillningskär



Inatt har marken frusit fast igen

och sommaren kryper invid
tinningen

könet fuktas av alltet


Är enbart liv. Låter invid
mjuka lår.


Kom! kryp ned

I
vissheten bor lockelsen i ven




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-20 00:01



Bookmark and Share


  hansensson
Mycket och sensuellt på liten plats.
Gillar den skarpt.
2013-02-20
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP