Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avund

Avundet sprattlar. Önskar krossa.

Hon. För vacker.

För
lugn, stark och god.

Det misslyckades interjektion
projicerar.

Skulden luktat sig till henne
som blodtörstiga byrackor


Psykoterapeuter. Igår uttryckte hon

" Vilken häst klarar inte ta sig igenom
den"

Han. Den kloke log. Förstod.

Det fanns de som inte fick fullfölja
sin legitimationsgrundande psykoterapi-
utbildning.

Stirrade den fuktiga verkligheten
i vitögat. Igår.

Hon önskar hoppa åter.
gömma sig.







Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2013-02-20 07:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP