Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det som gör allra mest ont.


Jag vet inte vad jag ska säga.

Dina ögon gör mig livrädd,
dina händer håller mig kvar,
din hållning får mig att dra mig tillbaka,
din hud vill att jag lägger kinden emot den.

Jag gör det.
För fingertopparna över din rygg,
låter de tillsammans med resten utav min kropp,
lämna dig kvar.
Inte ett ord delar du med dig av,
du ligger kvar.




Fri vers av riverenvackerdröm
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-20 12:07



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en gripande beskrivning
2013-03-04

  Ulf D VIP
som om rubriken förebådar, slutet, in i en nära tystnad
2013-03-01
  > Nästa text
< Föregående

riverenvackerdröm
riverenvackerdröm