Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kapsyl

En galning skriver fem dikter om
dagen. Oftare än toalett
besöken. I pausen. På ranglig
buss. Fort. Innan resan är över.


(Erkänner) inmurat skyldig av
en parantes

som om skyddar mig.

I en sådan där retro
fåtölj

I en urna

i en kapsyls ljudbringande pys


yran levt








Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-20 18:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
missbruket ligger där och gör sig påmint, behöver inga vätskor, nålar eller travhästar
2013-02-21

  hansensson
Kul. Att skriva kan inte hjälpas.
2013-02-20
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP