Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soldaten...limerickar



Så var det soldaten Kal
som inte var riktigt normal
ladda pikadollen
med ketchup den stollen
o sköt på en General






Bs-06














Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 407 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-22 09:36



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
den första är bäst. den tar udden ur krig och vapen på ett harmlöst sätt. den skulle militärer behöva läsa.
2006-02-22

  Paulina LH VIP
Som alltid väldigt bra skämt. Full poäng.
Kal... hade han kanske en Ada gömd under sängen? :))
2006-02-22

  Daniel_78 VIP
Den sista är bäst enligt mig
den håller ett tema rätt igenom
och flyter bra.

Den "skjut"-glade soldaten Kal
var med i en sexskandal

om man läser 'skjut' som 'ligg'
2006-02-22

  DanSan
Åhhh BodilSan! hahaha
Vad skönt att få läsa
så här på morgonen!
Kram Dan
2006-02-22

  Missi VIP
:Dhahaha!! ojojoj. tänk så det kan gå!! underbart rolig! den här får många kommentarer!
2006-02-22

  rebecca d
tack för dagens fniss...
2006-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg