Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

visste vi

visste vi

vart vi var på väg

hur dunkelt målet var

hur skumma våra skäl


kom vi fram

rev vi ner de gamla ställningarna

som ändå skulle rasat samman

sedan ingenjören knaprat LSD

och glömt hur man stavar till

solidaritet

inte fan visste vi

och

inte fan har vi kommit hem




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-20 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP