Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till att älska Dig, dig och dig (och mig):))


Han har gjort mig fri



när solen skiner
sjön glittrar
vinden smeker min kind

är jag fri att älska dig
min älskade

när regnet piskar
vägen lervälling
stormen ylar

är jag fri att älska dig
min älskade

flyger fram
går tyngd
lusten glöder
hungern skriker
i vaka
i sömn
när livet pulserar
när döden härskar

är jag fri att älska dig
min älskade




Fri vers av rebecca d
Läst 641 gånger
Publicerad 2006-02-22 09:45



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
mycket vacker kärleksdikt
2006-02-27

    Mejja
Ja i allt. Genom allt. Tänk att vi får vara där.
2006-02-26

    Bodil Sandberg
Så otroligt vackert kära ditte!!!!
2006-02-22

  abbe nilsson
Ja! "fri att älska dig, min älskade". Åh vilken härlig relation dessa ord speglar! Att i alla dessa situationer leva i friheten att älska. Det är äkta kärlek!
2006-02-22

  Propella
Mmmmm jag sveps med... Sjungande, melodisk text. Vackert!
2006-02-22

  Nic
Den underbara känsla av tillit och frihet du beskriver gör mig varm i hjärtat
2006-02-22

  Rachel Roth
du förmedlar verkligen
en sådan stark möjlighet
till frihet när vi kan
med öppen famn
ta emot det som
bjuds oss i livet
det goda med det svåra

den sparar jag!
2006-02-22

  DanSan
Ja så goda ord till, om jag tolkar det rätt mellan raderna så tror jag att det är Jesus Kristus? Vi är ju bruden som ska till brölopp med brudgummen!!!
Och det är ju faktiskt Han som gjort oss fria där på korset!!!
Mycket väl vandrat!!!
Kram Dan
2006-02-22

  Per Rydberg
Din dikt är som en vårbäck som rusar fram. Vackra ord i skönt rytmiskt flöde. Härlig hyllning till Gud!
2006-02-22
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d