Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stunder likt paus



Ikväll ekar tystnaden

punkt efter punkt

frågetecknets rop har stillnat. Böcker
utlästa. Hugger. Likt korta ryck av
posttraumatiskt stressyndrom.

inatt har vilan ingen dimma

hälen sätter jag ned på tiljornas
spröda löften

Behöver nog enbart sova


lilla Gud lilla stackars Gud




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-20 21:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
följer upp en kapsyl, utforskar något febrigt, en vandring på en för liten rastgård: dygnets snålt tilltagna längd
2013-02-21

  Stefan Albrektsson
Varsamt, ömtåligt, lyssnande. Hela din text andas väntan.
2013-02-21
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP