Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om inte kärlek finns... Vad då?


Vingar som inte bär...

Vatten som forsar...
Inte i bild men i tanke...
Hela livet i ett flöde...
Som det alltid varit...

Känslor följer tankar...
Natt som dag...
Jag faller...
Jag känner...

Det regnar...
Jag kan känna det i själen...
Det blåser...
Mitt hjärta känner kyla...

Stormen blåser...
Det sticker i ansiktet...
Jag kan inte se längre...
Jag faller...

En låga av hopp...
Endast askan återstår...
Den glödmsom fanns...
Av stormen bars...

Det hopp som fanns...
Har falnat och dött...
Kroppen är trött...
Skallen är klar...

Inga vingar som bär...
När kärleken dör...
Mitt sinne mörknar...
Och jag faller igen...




Fri vers (Fri form) av Natte_Ravn
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-21 00:03



Bookmark and Share


  Tess74
Fan vad bra du skriver
2013-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Natte_Ravn
Natte_Ravn