Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ninjan

I seklets kast mellan brynja och Ninja

leker tuvor med impressionismen

drar i den dras mot den

I det trassel som bildats fanns
en klar nudelsträng

löpte omärkligt igenom sudd
lava och välling


i de tidiga budskapen låg längtan
på sexualitetens huvudkuddar

genom tiders tvätt ägnade vi
tanken kraft åt sorgens sängbäddning

Om och om igen




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-21 04:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP