Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagar


Det beskrivna var förskjutet några
millimeter från det upplevda

Var det poesi? Det subjektiva en
skrämd fågel

Om vi älskade högljutt en lördags
morgon och jag i ärlighetens namn
var i Sibirien

på suffletter av äggskal,

är det poetiskt att kalla oss för
älskande ?

under filosofernas högt travade
litteratur vilar trä,

oftast,

hennes tankar gick till de alar som
för hand sågats ned,

dess icke filosofiska existens




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-21 08:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Klurig och lockar intresset att vilja förstå mera
2013-02-21

    ej medlem längre
ifrågasätter, på så många nivåer, diskrepanserna mellan det uppfattade och efterarbetet med behandlingen av uppfattningarna. en blick som ifrågasätter sig själv.
2013-02-21
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP