Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drabbad på fel tid!

En lärare ifrån Weber
han ställer en fråga celeber:
-Blandad känsla så
på så´n, nå´n, förslag då..
-På sportlovet va´ sjuk ha feber!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-21 13:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stackarn..
2013-02-22

  Tarantaran
Ja..tänk bara på
känslan..fint skrivet!
Jag tänker på din
förmåga att skriva
och berätta, som i
Karlavagnen 18. 2.
igen så fint!! Så alla
som inte hörde då,
lyssna på webben:
Ewa alldeles på
slutet med sitt
bidrag..grattis!!
2013-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt