Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äldre bedjan



I den hand du gav mig sågs ringarna
av de där åren

Du bad mig kyssa dig ren från sår

mina läppar nuddade dig lyftes
och försvann

till det oupptäckta

du undrade varför vi försvann
jag neg jag sprang

Såg ringar i varje sten det där
året i varje bakgård sprang vår
själ. Det värkte.


jag sade att jag väntade på dig
Gud men du hann frysa fast och
kom alldeles försent

som alltid










Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-21 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP