Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De gyllengula

Något hindrar hinnan från att
spricka och har bestämt
mig nu

idag anade dofterna

de från


väller fram

fräkendräkt vid mullbärssaft
och klöverns dofter rika

överröstar tvivlen nu som
om du vore nära

du är min längtan nu och
väntan varat länge

min Gud vad säger nådens
skär om långa gångna året


vad blir av längtan kvar
av oförglömlig glömska




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-21 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP