Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill bli

Du skrek dig ut


jag tar. Tar och tar. Till blodet
samlats dimman far

livet brister nära


Du var mitt jag

mitt barn min vuxna längtan


vi böjer oss för evighet


vi barn av kantrad tid


vad finns att göra säga


när liv är enbart liv





Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-22 06:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP