Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nutid

vi har blundat
tillräckligt
nog
nu

slå upp
slå upp
se

----

jag vandrar bara runt
utforskar
drömvärldar

orkar inte med
verkligheten
grå

ett mörkerskimmer utanför
förmågan att se

här har

dina ögon slocknat
sedan länge

finns bara
ett tomt skal
kvar-

tomma trötta ledsna döda oseende ögon
som alltid sett så mycket leende

-av ett tidigare sprudlande liv

 

nya andetag
nya synintryck

det är dags nu

slå upp
slå upp

se

 

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl
Läst 160 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-22 14:37



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Då är det dags min vän... gillar..
2013-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl