Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kåt, glad och tacksam



Kåt, glad och tacksam
är ett motto jag gärna
lever upp till




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 476 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-22 19:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ha! ;)
2013-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP