Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig bara

i de djupa vikarna hålls
foten allt för länge i det iskalla

förstår inte. Ett ansikte ingrott
i näthinnan blev till skott av
allt hon är

ser så ung ut än vill
tro att guden sju år
extra gav

att växa bort allt ont


trädens grenar sträcker sig i
dvala efter

henne. Ofrihetens gripjärn tappar
tag

en bild av ödestimmen



sjukdomen gick av

ville länge få tillbaka allt det
blinda

länge bli ett barn. De oskyddades
önskan ett bad av knark att drömma
i


skada sig inför,










Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-22 22:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det är en lite dold rad som särskilt fångar mitt intresse här: ser ung ut än vill
säger bara 10% av vad den innehåller. kanske bara 7.
2013-03-01

  cilax VIP
tycker om stämningen
2013-02-23
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP