Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är jag

möts på toppen av ett isberg


där började de och slutade de


möttes för att bygga livets
största val


två sjukdomar älskade med febern
brännande längs ryggen



det var du och det var jag




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-22 22:55



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Isberg, det ordet sitter som en smäck här! :)
2013-02-22
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP