Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från cowboy till indian




tycker mest av allt om sovmorgon




ångrar inte tog min
bil till det där tyska varuhuset

att det blev just Willys



väl hemma kämpar för att orka
direkt lägga den nedsatta köttfärsen
i portionspåsar

Ber till Guden om att slippa bråka
med patriarkatet


även inför nästa löning




den historien ännu inrullad


roar mig med att det är få
som så att säga haft det dagliga
nöjet


att tillbringa delar av sin tid med
vardagens åklagare av högsta
rang


man utvecklar så att säga en
hel radda av delikata små
försvar,

som en efter en skjuts ned


till hölstret så att säga lyftes av




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-22 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP