Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eva- Lill och arbetskraften

hovmästarns gata i det där
hörnet. På undantag är Eva -Lill

Boende med barnen två,
Den tredje är på fosterhem.

O veckan där måsten,
såsom mycket. Oförklarade
likt nycken

På buss med Ica kasse
gömd
Om människan den lilla och
en Gud som aldrig hör

På vägen hem från jobbcenter
"saknad skylt moment 22 "

den hon borde sätta upp

inspärrad på livstid
tänker Eva- Lill. Räknar ut på
riktigt om det kostsamt vore
spill.




Eva- Lill är klok. Anar trotsigt,
glimt av hån,

Vore ingen lönsam väg till Reinfeldts
styrkeår,




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-23 15:00



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
En fin inblick i den lilla som är stor och det lilla som är stort.
2013-02-23

    ej medlem längre
Som en liten hyllning till alla människor, eller konstaterande att liv är kamp många gr, sagan är svårnådd många gr, man gör så gott man kan, det är oxå bra, så tänkte jag i läsningen...
2013-02-23
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP