Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårlängtan






Visst ska våren

komma



gräset gror redan under

den vita snön



snart blåser sakta

en ljum vind

och väcker björkarnas

grönska



vår längtan

som burit



genom svarta nätter

och kalla vita dagar

ska snart nå

sitt mål



snart ångar bruna marker

och prasslar vissna

fjolårslöv



och ljumma vindar

smeker mjukt



den lilla krokusen

som lyser hoppfullt

mot den svarta jorden......




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 386 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-02-23 15:34



Bookmark and Share


  stig wikman
Så klart att den kommer .
När du skriver så vackert.
stig.wikman.
2013-05-10

  anits VIP
Så fint poetat om våren som kommer
så småningom, en ljuvlig bild, längtan
till våren blir starkare med dessa
vackra krokusar
2013-03-10

  Maria T
Ja visst kommer våren
Vacker vårbild
2013-03-01

  Anna*
Ahhhh, vad jag längtar! Lockande och vackert skrivet!
2013-02-27

  © anakreon VIP
Känner redan vindarna!
Calle
2013-02-23

  Ninananonia VIP
:) underbart om vår...
2013-02-23

  ResenärGenomLivet VIP
Ljumma vindar...åh, så skönt det ska bli...
2013-02-23

  poetryGirl
så underbart
2013-02-23

  Larz Gustafsson VIP
Underbart framtidsperspektiv och sprakande, härlig bild.
2013-02-23

  drakbruden VIP
Vackert!
2013-02-23

    ej medlem längre
Glädje & hopp
2013-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius