Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårdags jämmerdal


Inom sprängda

en oviss spänning av anat material

här ryms allt. Från bäckars drill
till den fasade ensamheten

den som varnar den oförsiktige

den som lämnar allt för det ytterst
sett levda. Det vi nämner drömmen.

I blickar och ord upplyft beundrad


styrkan tålamodet. Mognaden.




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-24 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP