Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gåva till en vän som gick på isar sköra.


vild tvilling





Solen blänker still i
livets väntrum

Över staden fägringar

I
de nyvakna


älskar livet fram mönster av
kärlekens

sommarvärmen vilar ännu

håller vårens arm med avstånds
griparm


lyckas inte släppa taget förrän
viken brister






Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-24 19:41



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Livskraft, frihetsluft. Gillar bilden av den vilande sommarvärmen som "håller vårens arm med avstånds / griparm" - lyckas så släppa taget. Islossning.
2013-02-25
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP