Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur ett långt, djupt mörker Det här diket i grannkommunen är inget ni missar. Släng bildjäveln då, för säkerhets skull


Dagsmeja

Glädjetårars fall

sol som åter vågar le

skymning som dröjer

 

Hjärtat som blinkar sömnigt

väckt av ljusets återkomst




Bunden vers (Tanka) av Solitaire VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-24 21:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Verkligen underbart skrivet! Den gick rakt in i hjärtat!
2013-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP