Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns


Det finns
en pågående
fråga om
ansvar och skuld
Där går ett tåg
tänker jag
och jag kunde
ha varit med
Men man kan inte finnas
överallt
Man kan bara
fantisera om
de flesta avgångstider och
resmål




Fri vers (Fri form) av dreamoflife
Läst 168 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-25 07:13



Bookmark and Share


  svernbygrabben
här skriver du något väldigt exakt om livskänslan just nu för tiden!
2013-02-27

  Marianne Räf
Bra uttryckt och sant.
2013-02-25

  Lars Hedlin
Tankeingivande och bra skaldat!
2013-02-25

    Azra
sant
2013-02-25
  > Nästa text
< Föregående

dreamoflife