Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gift kvinna

Ja jag tycker om. När du tar mig
om och om. Knullar skallen av mig.
skallen bryr sig inget om. Kroppen
Säckar efter tio. Skulle säckat efter
nåt. Det finns renhet i min längtan
fastän skiten stigit upp. Du är så
skön att drömma var ett mått om nåt.


I pilgrimsparken satt de utbredda
på filt. Mellan sig en gröngul värld.


hon förde det glänsande över fingret.


Trött såg hon benen i vädret. Hans
stolta hopp. Lika vilset prövande
Skulle han möta deras sons första
skrik. Kameravinkeln följa varje
steg. Tänk om livet följt hennes.

Hade rymt på alla ben.


Ömhet spelad. Flykt i flykt. Till den
vida värld av spretiga begär.




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-25 13:20



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Den sista versen träffar som ett lod genom ett äpple placerat på kär väns huvud!
2013-02-25
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP