Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skör snö

 

 

 

 

 

 

flingor

av

snö

 

 

faller

mjukt

 

 

mot

min

kind

 

 

sammansmälts
mot min hud

 

 

vintervita 

 

vackra

 

frusna

 

sköra

 

tårar

 

från

 

 

 

 

en

 

ängel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Nina.H
Läst 504 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-02-25 16:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stilla fint........
2013-02-28

  Bo Himmelsbåge
Åhh, min snöängel! Äntligen har jag funnit dig o begravs i min snögrotta under lätta snöflingor tills våren kommer! Lätt o luftig dikt som lätta gnistrande iskristaller. Applåd! kram Bosse
2013-02-27

  Änglaögon
stämningsfull enkelhet, blir så stort i dina få ord,
2013-02-26

  Tino
En levande fin text som jag finner ro i
2013-02-26

    ej medlem längre
Snöflingorna blir levande och vackra. Bra skrivet.
2013-02-26

    razbliuto
Din fina text målar upp vackra bilder. Ser en stilla vintermorgon framför mig.
2013-02-25

  Ith
Fint!
2013-02-25

  ResenärGenomLivet VIP
Vackra tankar...fint med musiken till...
2013-02-25

  Chawa VIP
Väldigt fint...sköra vackert formade ord.
En undran om kontakt - ja det tror jag.
Fin bild och musiken därtill vars toner kan liknas vid små fint fallande snöflingor...
2013-02-25

  Flicis VIP
glömde skriva att bilden är fin och stämningsful
2013-02-25

  Flicis VIP
Vilken känsla med orden. Fantastiskt.
2013-02-25

  Larz Gustafsson VIP
Kate Bush kunde tydligen beskriva snö på 50 olika sätt.

2013-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Nina.H
Nina.H