Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bagatell och gudars skymning

-

Vita fåglar, gröna och oranga blad

svart botten

 

Stulna ord

stulet motiv

 

nej nej bara min sons nya kökstapet

 

Och jag, gudars skymning, skriver

och skriver om min skymningsdikt

 

Bara jag själv

vet detta




Övriga genrer av Madeleine Richter
Läst 270 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-02-25 18:57



Bookmark and Share


  walborg
Klok mamma
2013-02-28

  Akvamarin
Ljuvlig text där slutets paradox biter hela dikten i svansen. Skickligt! Bokmärke och applåder.
2013-02-28

    ej medlem längre
fin väv av konkret och mystiskt, utmynnande i ett paradoxalt påstående. lyckat.
2013-02-26

  Lars Hedlin
Verkligen bra...gillas
2013-02-26

  Solitaire VIP
Fin känsla av närhet
En sån tapet
skulle jag nog vilja ha
på en fondvägg :)
2013-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Richter
Madeleine Richter