Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kom för att säga upp kontraktet med mitt liv

Jag vill säga upp kontraktet med mitt liv.
Allt jag kan hitta på denna planet är svek och sorg.
Vad är allt det fina som ni lovat mig?
Jag tycks aldrig hitta det.

Jag har så många frågor.
Men jag hittar aldrig några svar.
Jag kan aldrig stanna här, det går inte..

Jag köpte en revolver igår.
Det sägs att den kan skjuta mig tillbaka till min förra planet, där inga känslor existerade.

Det ligger ett brev i hallen.

Godnatt




Fri vers av cancertid
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-25 19:04



Bookmark and Share


  Svante
En hård text. Men otroligt bra skrivet. Starkt och svart.
2013-07-15

  Robin V
Starkt och väldigt gripande.
2013-07-11

  Tess74
Aj vad detta känns. Gripande och smärtsam
2013-06-09

  Bibbi VIP
Smärtsam läsning.
2013-02-28

    ej medlem längre
Mycket sorgsen text, som är hjärtskärande att läsa.
2013-02-25

  steffie
Tragisk text!"
2013-02-25
  > Nästa text
< Föregående

cancertid
cancertid